Tumšs

Naudas bonuss 25$ par vienkaršu darbību. Tiem kas gaida!

Bonuss 25$ nauda internetā

Kas ir Nexo kriptovalūtas maciņš

Bonuss 25$ vērtībā no Nexo. Nexo ir Šveicē reģistrēts finanšu tehnoloģiju uzņēmums, kas piedāvā kriptovalūtu aizdevumus, kriptovalūtu kartes un citas finanšu pakalpojumus. Nexo kriptovalūtas maciņš ir programma, kas piedāvā lietotājiem 25% APY (gada procentu likmi) par savu kriptovalūtu turēšanas pakalpojumiem.

Kā darbojas Nexo kriptovalūtas maciņš?

Lai izmantotu Nexo kriptovalūtas maiciņu, lietotājiem ir jāiegūst Nexo konts un jāiegulda vismaz 100 USD vērtībā kriptovalūtā. Nexo piedāvā iespēju ieguldīt vairāk nekā 20 dažādās kriptovalūtās, tostarp Bitcoin, Ethereum, Tether (USDT) un Binance Coin.

Kad lietotāji ir ieguldījuši savu kriptovalūtu Nexo, viņi var sākt pelnīt 25% APY. APY tiek aprēķināts katru dienu un pievienots lietotāja kontam katru nedēļu.

iegūt 25$ bonusu?

Lai iegūtu bonusu no Nexo un Saikne, jums ir jāveic šādi soļi:

  1. Apmeklējiet Nexo vietni vai lejupielādē aplikāciju un reģistrējieties. ❗️ Izmanto šo saiti https://nexo.com (Obligāti!) Savādāk bonuss netiks piešķirts.
  2. Apstipriniet savu identitāti, izmantojot dokumentu verifikāciju.
  3. Iegādājieties vismaz 100 USD vērtībā kriptovalūtas. Iesakām iegādāties USDT, kas ir stabīls un piesaistīts pie $ un tādējādi, jūs neriskējat ar neko.
  4. Izmantojot Nexo vietni vai lietotni, pārliecinieties, ka jūsu kriptovalūta ir noguldīta Nexo kontā.
  5. Paturiet naudu kontā 30 dienas un saņemiet 25$ bonusu

Ja sekojat šiem soļiem viss ir ļoti vienkārši un saprotami. Neskaidrību gadījumā varat ar mums sazināties [email protected]

Kā noņemt savu kriptovalūtu no Nexo?

Pēc tam kad esat saņēmuši savu bonusu varat pārdot kriptovalūtu, un naudu izņemt pārskaitot uz savu kontu, vai nopirkt vairāk jūsu mīļākās kriptovalūtas

Lai noņemtu savu kriptovalūtu no Nexo, lietotājiem ir jāieiet savā Nexo kontā un jāizvēlas “Noņemt” (Withdraw).

Secinājums

Nexo kriptovalūtas maciņš ir lielisks veids, kā sākt pelnīt papildu naudu ar kriptovalūtām. Programma ir salīdzinoši vienkārša lietošanā un piedāvā izdevīgu APY.

Papildus informācija

Papildus 25$ bonusam Nexo piedāvā arī citus bonusus un atlaides. Piemēram, lietotāji, kuri ieguldījuši vismaz 10 000 USD vērtībā kriptovalūtā, var saņemt 1% likmes atlaidi aizdevumiem.

Nexo ir uzticams uzņēmums, kas ir regulēts vairākās jurisdikcijās. Uzņēmums piedāvā plašu drošības funkciju klāstu, lai aizsargātu klientu datus un līdzekļus.

Kopā
0
Shares
Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Iepriekšējais raksts
Top 3 tiešās piegādes partneri

Top 3 tiešās piegādes parteri Eiropā 2024

Nākošais raksts
Kas ir vairumtirdzniecība

Kas ir vairumtirdzniecība un kā iegūt izdevīgāko cenu

Līdzīgi raksti
Kopā
0
Share