Tumšs

Rimi akcijas buklets 09.01. – 15.01.2024.

Rimi akcijas buklets no 9. janvāra līdz 15. janvārim 2024. piedāvā aizraujošas iespējas ietaupīt un izbaudīt kvalitatīvus produktus par izdevīgām cenām. Šajā periodā klienti var sagaidīt daudzveidīgu produkciju, sākot no svaigiem augļiem un dārzeņiem līdz ikdienas nepieciešamības preču klāsta.

Akcijas bukletā ir izceltas populārākās produkcijas piedāvājumi, kas ļaus iegūt labumu no ikdienas pirkumiem. Svaiga zivs, garšīgi konditorejas izstrādājumi, kā arī dažādi dzērieni ir piedāvāti ar atlaides un īpašām cenām. Arī mājdzīvnieku īpašniekiem bukletā ir veltīts sadaļa ar īpašiem piedāvājumiem saistībā ar dzīvnieku barošanu un kopšanu.

Rimi akcijas bukletā tiks iekļauti arī dažādi papildu piedāvājumi un atlaižu kuponi, kas padarīs pirkumus vēl izdevīgākus. Šī ir lieliska iespēja gan regulāriem Rimi klientiem, gan jauniem pircējiem iepazīt daudzveidīgu produkciju par konkurētspēgīgām cenām. Akcijas buklets ir plaši pieejams Rimi veikalos un tiešsaistes platformās, nodrošinot klientiem ērtu un pieejamu veidu iepazīt aktuālos piedāvājumus un ietaupīt naudu, saglabājot kvalitātes standartus.

Kopā
0
Shares
Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Iepriekšējais raksts
maxima akcijas buklets

Maxima akcijas buklets 09.01. – 15.01.2024.

Kopā
0
Share