Tumšs

Maxima akcijas buklets 12.12. – 18.12.2023

Maxima akcijas buklets

Maxima Akcijas Buklets: 12.12. – 18.12.2023. Šonedēļ Maxima piedāvā izcilas akcijas un atlaides, lai priecētu savus klientus. Apskatiet šos piedāvājumus, kas būs spēkā no 12. decembra līdz 18. decembrim 2023

  1. Pārtikas produkti ar lieliskām atlaidēm: Ietaupiet naudu, iegādājoties savus iecienītākos pārtikas produktus. Ekskluzīvās atlaides tikai Maxima klientiem.
  2. Akcijas uz alkoholiskajiem dzērieniem: Gatavojieties svētkiem, iegādājoties kvalitatīvus alkoholiskos dzērienus par īpaši zemām cenām.
  3. Sadzīves un skaistumkopšanas produkti: Atjaunojiet savu mājsaimniecību ar Maxima piedāvātajiem sadzīves un skaistumkopšanas produktiem par izdevīgām cenām.
  4. Augstas kvalitātes zivju produkti: Svaigas zivis un zivju produkti, kas paredzēti gourmandiem. Iegādājieties tos ar papildu atlaidi šajā nedēļā.

Apmeklējiet Maxima veikalu un izbaudiet šīs īpašās akcijas. Neaizmirstiet pārbaudīt akciju bukletu, lai iegūtu pilnu piedāvājumu klāstu. Uzņemiet svētku garu ar Maxima!”

Lai saņemtu aktuālu informāciju par Maxima akcijām, es ieteiktu apmeklēt Maxima oficiālo mājas lapu vai veikalu fiziski.

Kopā
0
Shares
Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Iepriekšējais raksts
Pašnodarbinātā Nodokļi Latvijā

Pašnodarbinātā nodokļi Latvijā

Nākošais raksts
Citro akcijas buklets

Citro akcijas buklets 07.12. – 20.12.2023

Kopā
0
Share